Agraïment

Ahir, la Confraria de la Creu – Armats de Torredembarra va escriure una nova plana de la seva història a Montserrat. Els Armats, els Aspirants, la Banda de Timbals, el Cos de Portants, els Penitents i el Grup de Caramelles van portar un trosset de la Setmana Santa torrenca al que molts considerem centre espiritual de Catalunya.

Amb aquestes línies volem agrair a tots el que vàreu participar activament, els que ens vàreu acompanyar durant tot el dia, però sobretot als col·laboradors que ens proporcionàreu tot el suport logístic perquè l’engranatge de la jornada no fallés en cap moment i, en concret, al Centre de Coordinació Pastoral de Montserrat, amb el Pare Joan Maria al davant.

Finalment, volem aprofitar l’avinentesa per convidar-vos a la Presentació de l’Opuscle i de la Setmana Santa 2015, a càrrec de Xavier Maymó i Gatell; el proper Divendres, 27 de març de 2015, a les 20:30h, al Pati del Castell-Palau dels Icart.

Rebeu una cordial salutació,

Junta Directiva
Confraria de la Creu – Armats de Torredembarra

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.