Inauguració de l’Exposició de la Història dels Armats a Montserrat

Aquest dissabte dia 7 de març, la Confraria de la Creu – Armats de Torredembarra ha escrit una nova plana de la seva història.

Després de moltes setmanes de planificació, de reunions de treball i un parell de jornades intenses d’instal·lació, l’Exposició de la Història dels Armats al Saló Sant Jordi de l’Hotel Abat Cisneros de Montserrat ha estat inaugurada.

L’acte ha comptat amb la presència del Prior i portaveu del Monestir de Montserrat, el Pare Ignasi Fossas; el Rector del Santuari de Santa Maria de Montserrat, el Pare Joan Maria Mayol; el Director de Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat, el Sr. Jordi Agràs; i el President de la nostra Confraria, el Sr. Pere Font.

A banda de la Junta Directiva, familiars i amics, també hi ha assistit la Regidora d’Obres i Serveis, Esports i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torredembarra, na Rosa Maria Guasch i el Presentador de la Setmana Santa 2015 de Torredembarra, el Sr. Xavier Maymó.

Instants previs de l'acte d'inauguracióFoto1: Instants previs de l’acte d’inauguració.

Parlament del Director de Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat, el Sr. Jordi AgràsFoto 2: Parlament del Director de Serveis Territorials de Cultura a Tarragona de la Generalitat, el Sr. Jordi Agràs.

Parlament del Prior i portaveu del Monestir de Montserrat, el Pare Ignasi FossasFoto 3: Parlament del Prior i portaveu del Monestir de Montserrat, el Pare Ignasi Fossas.

Visita a l'ExposicióFoto 4: Visita a l’Exposició.

La Junta Directiva de la Confraria amb el Pare Prior, el Pare Rector, el Sr. Agràs i el Sr. MaymóFoto 5: La Junta Directiva de la Confraria amb el Pare Prior, el Pare Rector, el Sr. Agràs i el Sr. Maymó.

La Junta Directiva de la Confraria vol fer una menció especial al Centre de Coordinació Pastoral del Santuari, amb el Pare Joan Maria al capdavant, i a la responsable de Cultura del Santuari, na Montserrat Mur, que han proporcionat tots els mitjans necessaris perquè l’Exposició s’hagi pogut instal·lar de manera satisfactòria.

Gràcies a tots els que heu fet possible que aquest projecte veiés la llum.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.