Xavier Maymó i Gatell, Presentador de l’Opuscle de la Setmana Santa 2015

Abans de baixar el teló a l’any 2014, us volem fer saber que el Presentador de l’Opuscle de la Setmana Santa de 2015 serà en Xavier Maymó i Gatell. L’acte serà el proper divendres 27 de Març, a les 20:30h, al Pati del Castell-Palau dels Icart de Torredembarra.


Criat entre Barcelona i Altafulla, en Xavier resideix al Principat d’Andorra des de fa 15 anys.

Becari de La Caixa, es va doctorar en Microbiologia per Cornell University, i va mantenir una fructífera trajectòria científica, com a docent tant a Catalunya com als EE.UU., i com a investigador, publicant nombrosos articles tècnics (entre ells a Science) i també de divulgació.

A final dels anys 90, en Xavier va deixar el món científic per entrar en el món empresarial. Va viure uns anys a Madrid, on va treballar com a associat sènior de la firma d’estratègia i alta direcció d’empreses McKinsey & Co.

Més endavant, va dirigir la cartera de participacions empresarials de Crèdit Andorrà, i després va dirigir i aconsellar dos importants patrimonis familiars.

Actualment, és conseller delegat i director general de Fimarge, la gestora de patrimonis més rellevant del Principat.

Ha estat membre de nombrosos consells d’administració i receptor de diversos reconeixements, tant a Catalunya com als EE.UU.

Compagina la seva professió amb l’escriptura i, fruit d’aquesta inquietud, ha publicat dos llibres biogràfics: “El periple d’un idealista valent” i “Pit fort i amunt”, i una novel·la històrica: “Servi de Semma”.

Casat i pare de dos nens, és un home que frueix tant de la família i l’amistat com de la natura, de la que viu envoltat a les muntanyes d’Andorra.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.