Natàlia Casasús i Jordi Boltà, Presentadors de l’Opuscle de la Setmana Santa 2014

Ens complau anunciar-vos que els Presentadors de l’Opuscle de la Setmana Santa de 2014 seran la Natàlia Casasús i el Jordi Boltà. L’acte serà el proper divendres 11 d’Abril, a les 20:30h, al Pati del Castell-Palau dels Icart de Torredembarra.

Pels qui no els conegueu, us escrivim quatre línies sobre ells…

Natàlia Casasús Magrinà, nascuda a Torredembarra, forma part del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i és professora de cant a l’Escola Municipal de Música “Pau Casals” del Vendrell. La seva activitat com a soprano solista és molt variada dedicant-se especialment a l’oratori i al recital de lied, cançó francesa i cançó catalana.
Ha tingut una vinculació molt estreta amb la Coral Santa Rosalia de Torredembarra. Primer com a cantaire i en dues etapes com a directora compartint direcció amb la Núria Batet (1999-2004) i desde la temporada 2008-09 amb Jordi Boltà.

Jordi Boltà Gil, nascut a Sant Vicenç dels Horts, compagina la direcció coral, la docència musical i l’activitat com a cantantant solista en el registre de baríton. És membre del 4×4 sextet, format per quartet de cantants i dos pianistes i col·labora amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.
Actualment dirigeix la Coral del Parc (formada per treballadors de les empreses abertis, Saba i El Consorci), la Coral de la Federació Farmacèutica de Barcelona i desde la temporada 2008-09 comparteix la dirección de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra amb la Natàlia Casasús.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.