Núria Vallmitjana i Soler, Presentadora de l’Opuscle de la Setmana Santa 2016

La Presentadora de l’Opuscle de la Setmana Santa de 2016 serà na Núria Vallmitjana i Soler. L’acte serà el proper divendres 18 de Març, a les 20:30h, al Pati del Castell-Palau dels Icart de Torredembarra.

Núria Vallmitjana i Soler

Tot i que va néixer a Barcelona, li agrada dir que és mig Torrenca, per que el seu pare i quasi tota la seva família ho eren. La casa familiar, al carrer major, Cal Casalet, era una de les mes altes del poble. Un rebesavi seu havia anat a fer les Amèriques, la seva besàvia Pepita, que deien que era molt guapa, havia estat amiga d’en Pere Romeu, també torrenc, i cofundador dels 4 gats. El seu avi Fernando, va ser molts anys el metge del poble, el seu oncle Lluís era un biòleg de renom, i el seu pare, també Ferran, era un Leonardo de l’època: melòman, pintor, fotògraf, i enginyer.

Des de petita, havia passat tots els estius al poble. Fins que un bon dia, al cap dels anys, va deixar de ser “estiuejant” per ser “del poble”, seguint aquella famosa definició de: és torrenc qui viu i treballa a Torredembarra. En aquella època, estudiava Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona i ho combinava treballant a “Les Orenetes”.

Un cop acabada la carrera, ja va començar a treballar com Economista, primer en una gestoria, i després a varies multinacionals: a Kimberly Clark (kleenex), a Pelikan Hardcopy, ja com a directora financera i a NRG (ara Ricoh).

Des de fa 10 anys, és la Directora Financera de Salvetti Llombart, una empresa catalana, dedicada a la investigació de mercats amb un gran prestigi en el sector.

A més a més ha realitzat diversos cursos i post graus d’organització, de control pressupostari, de planificació financera, i ara està en el repte d’acabar la carrera de Dret.

Viu a Sant Cugat. Casada amb un osonenc, i sobretot és mare de dos fantàstics nens. Les pedres i els volcans l’apassionen. Viatja per tot el món sempre que pot, però no falta mai a les calçotades a les que la conviden a la Torre.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.